BootCamps

Stærkt sammenhold med andre med samme målsætning

BootCamps – mere unik end hos andre

Hos Rindom Kost & Motion har et bredt udvalg af BootCamps.

Lige nu kører vi 3 forskellige :

  • Mandehørm (kun for mænd)
  • Q-Winner (kun for kvinder)
  • +Size BootCamp (mix-hold m. fokus på vægttab)

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at booke en plads eller blot er nysgerrig på en eller flere af vores BootCamps. 

Vi vejleder dig gerne, så vi finder det helt rigtige produkt for dig!

Mandehørm er for mænd +35 år.

Med fokus på humor og sammenhold, giver Mandehørm dig en unik mulighed for at skabe mere energi i hverdagen samt fremme de sunde vaner.

Q-Winner er for kvinder +35 år.

Med fokus på humor og sammenhold, giver Q-Winner dig en unik mulighed for at skabe mere energi i hverdagen samt fremme de sunde vaner.

+Size BootCamp er et mix-hold, hvor vægttab er i fokus. 

Vi sætter stor fokus på maden, da denne er alfa omega for et sundt vægttab. Vi har tilpasset træningerne, så alle kan deltage.

"Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere."

"Kan på det varmeste anbefale Rindom Kost & Motion. Efter en større kræftoperation, skulle jeg genvinde vægt og kræfter, her har jeg fået vejledning og god hjælp hos Rindom Kost & Motion. Tak for det og tommel op 👍🏻"

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Rindom Kost & Motion. Særligt samtalerne og vejningerne har givet mig viden, input og inspiration, hvilket har været yderst motiverende. Forløbet har været meget fleksibelt og er løbende blevet tilpasset min hverdag. Allans tilgang har været respektfuld, og der er opbygget en tillid, som har styrket forløbet og mit resultat."

"Jeg har haft gode resultater, men selvom resultater kan være gode kan der opstå usikkerhed, og her er Allan et positivt boost! Ikke nok med at han var min konsulent, så er han blevet en god ven. Jeg kan KUN give en highfive i hans retning, og alle der overvejer et forløb hos ham - GO FOR IT! For mig har det ændret utrolig meget, og jeg er stadig ikke færdig!"

"Kan varmt anbefale at prøve denne mands kyndige vejledning....
Har været med i outdoor fitness forløbet i foråret 2017, og det har været en stor succes på trods af ømme muskler og lunger på overarbejde..."