Online forløb

ONLINE FORLØB

Har du ikke mulighed for at komme til vores base i Ikast, men har brug for vores rådgivning og vejledning til kost og træning, så er Online Forløb det rette for dig. Dette inkluderer fri korrespondance på mail og SMS, så du er sikker på at få svar på eventuelle spørgsmål eller rettelser i forbindelse med din træning.

Som Online Forløb kan Rindom Kost & Motion tilbyde : Kostvejledning , Træningsprogrammer samt Coaching .

Kontakt Rindom Kost & Motion , hvis du er interesseret i Online Forløb.

NYHED

Mangler du sparring med andre , der har samme visioner og missioner som dig ?

Vi er NU klar med nye Online Forløb hos Rindom Kost & Motion …

Tilkøb 1

DKK1.200/stk.
  • Dagkostforslag

Tilkøb 2

DKK150/gang
  • Kropsanalyse inkluderet:
  • Fedtprocent
  • Muskelmasse
  • Metabolisk alder
  • og meget mere

Tilkøb 3

DKK250/stk.
  • Skype opkald á 15 min.

"Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere."

"Kan på det varmeste anbefale Rindom Kost & Motion. Efter en større kræftoperation, skulle jeg genvinde vægt og kræfter, her har jeg fået vejledning og god hjælp hos Rindom Kost & Motion. Tak for det og tommel op 👍🏻"

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Rindom Kost & Motion. Særligt samtalerne og vejningerne har givet mig viden, input og inspiration, hvilket har været yderst motiverende. Forløbet har været meget fleksibelt og er løbende blevet tilpasset min hverdag. Allans tilgang har været respektfuld, og der er opbygget en tillid, som har styrket forløbet og mit resultat."

"Jeg har haft gode resultater, men selvom resultater kan være gode kan der opstå usikkerhed, og her er Allan et positivt boost! Ikke nok med at han var min konsulent, så er han blevet en god ven. Jeg kan KUN give en highfive i hans retning, og alle der overvejer et forløb hos ham - GO FOR IT! For mig har det ændret utrolig meget, og jeg er stadig ikke færdig!"

"Kan varmt anbefale at prøve denne mands kyndige vejledning....
Har været med i outdoor fitness forløbet i foråret 2017, og det har været en stor succes på trods af ømme muskler og lunger på overarbejde..."