Udtalelse

Mine varmeste anbefalinger

Efter et forløb hos Allan (Rindom Kost & Motion) på ca. et halvt år kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Forløbet har været over al forventning.

Mit forløb startede ud med et stort ønske om at opnå et varigt vægttab. Jeg var af den overbevisning, at det skulle ske med træning, træning og træning. Efter at have søgt forskellige steder på nettet, facebook mv. fandt jeg frem til Allan, som jeg mødtes med til et uforpligtende møde omkring forløbet. Efter at have tænkt lidt over det, blev jeg enig med mig selv om, at det var det rigtige at gøre. Allan virkede super flink og jeg var ovenud imponeret over at han selv havde været hele vægttabs-møllen igennem. Det påvirkede mig positivt, at han selv var startet ud med, at være i motionscentret hver dag en times tid til halvanden, hvor træningen udelukkende bestod i tre forskellige cardio maskiner (Fx cykel, crosstrainer, løbebånd mv.). Det gav mig et indtryk af, at her kunne jeg altså godt være med, og vægttab som før virkede som en kæmpe stor mundfuld, formåede Allan at sætte i et perspektiv, som jeg kunne forholde mig til…

Selv havde jeg jo en opfattelse af, at jeg skulle tabe mig ved hjælp af træning, for jeg havde en ide om at jeg allerede spiste nogenlunde fornuftig… Men her var Allan nu ikke helt enig. Vi starter med kosten og så bygger vi træning på efterfølgende, var beskeden. Jeg fik udarbejdet et dagskostforslag, som var tilpasset min hverdag. I første omgang virkede det som en ret stor omvæltning, og jeg var overbevist om at jeg aldrig ville kunne spise så meget mad. Det skulle også vise sig at blive en udfordring… Det er virkelig meget mad, og det synes jeg stadig, men det virker! Hen ad vejen blev kostforslaget tilrettet, og vendt og drejet. For selv om det virker enkelt, så opstår der alligevel 1.000 spørgsmål. Heldigvis er Allan altid til at komme i kontakt med, for der går ikke lang tid inden han har svaret på en sms – også selv om det er de mest mærkelig ting, man bliver i tvivl om. Det giver en enorm stor tryghed.

Jeg kan ikke andet end at blive glad af at tænke tilbage på det sidste halve år. Selv om det har været en hård kamp mod kiloene, så så jeg altid frem til mandag aften, hvor jeg skulle mødes med Allan og vejes mv. På trods af, at jeg ofte var meget spændt på hvad vægten sagde og ikke altid var helt tilfreds, så var det alligevel enormt rart at mødes med Allan, og få vendt de udfordringer der var opstået i ugens løb. Det giver én rigtig meget at have muligheden for at vende udfordringerne med Allan, så man ved hvordan man håndterer en situation næste gang, eller hvad man kan gøre anderledes. Det giver også et kæmpe energiboost at mødes med Allan, der altid har gang i 10.000 ting. Jeg kan stadig få stress af tanken om alle de ting han har gang i. Ved siden af ham, er alle dovne. Så selvom man selv er helt død og måske er ved at køre surt i det hele, er der ingen tvivl om at, når man kører hjem fra Allan igen, er man fyldt med energi og gåpåmod til at klare den næste tid.

Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere.