Coaching

Din personlige udvikling i fokus

Coaching – med DIG i fokus

Hos Rindom Kost & Motion arbejder vi med at få det bedste frem i dig og at forberede dig på fremtiden. Coaching er samtaler i fuld fortrolighed, hvor du får støtte og hjælp til at skabe og leve det liv, du drømmer om. Coaching er en målrettet dialog, hvor omdrejningspunktet er at udvikle dine ressourcer og dit potentiale med udgangspunkt i dine kompetencer og forudsætninger. Når man sætter ord på inderste tanker, oplever mange ofte at vejen til målet bliver kortere.

Coaching er en samtaleform, der retter sig mod nuet og fremtiden, der kommer. Min coach opgave er at strukturere samtalen og stille spørgsmål, så du kan finde frem til de løsninger, der passer bedst i dit liv. Coaching er ikke terapi. Fokus er på det, du gerne vil og hvordan du opnår dette. Coaching giver indsigt og øget bevidsthed, som fremmer motivationen på at få handlet på dine mål.

Coaching behøver ikke kun at bruges til arbejdsmæssige brug, men bestemt også i privatlivet. Vær den bedste udgave af dig selv og bliv bevidst om hvem du er og hvad du står for. Hvorfor sige A over for andre, når man reelt kun kan realisere B?

Vi arbejder ud fra principperne ”Den Motiverende Samtale” samt ”Positiv Psykologi”.

Ikke to personer er ens og det er dig, der er i fokus. Du sætter dagsordenen og vælger emnet, der skal tales om.

PRISER

Coaching sessionerne har en varighed af 55 min.