FoodCoaching

Få et sundt forhold til din mad

De SMÅ ændringer gør en STOR forskel …

Nogle spiser for at leve, mens andre lever for at spise. Det er svært for mange at skelne mellem dette, men forskellen er stor.

Mange mennesker kender ikke rigtigt til det de hver dag putter i munden og spiser med velbehag. Hvad består retten af og kan man evt. lave dette i en sundere version. Maden består af kulhydrater, protein, energi og fedt, men mange kender ikke sammenhængen mellem disse ting. Hvad er bedst og hvor meget skal man have af hver ting? Skal man helt droppe fedt, når man gerne vil tabe sig?

Rindom Kost & Motion tilbyder individuel FoodCoaching med DIG i fokus. Vi laver IKKE kostplaner, men rådgiver og vejleder ud fra dit behov. Vi kigger på, hvordan din dagligdag er strikket sammen, hvad dit job indebærer samt dit nuværende aktivitetsniveau. Når du vælger Rindom Kost & Motion vælger du professionelt og seriøst arbejde. Derfor skal du være reel og ærlig, for ellers vil det afspejle det endelige resultat.

Vi går ind og sætter fokus på “De Officielle Kostråd” som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Dette er blot én af hovedingredienserne til netop din nye livsstil. Vi er klar til at rådgive og vejlede dig til en sundere kost, der med garanti gavner din krop.

Er du klar til at lave en forandring, der er livsvarig?
Rindom Kost & Motion sætter DIG i fokus og dine ønsker prioriteres øverst. Vi er først tilfredse, når du er!

Hos Rindom Kost & Motion kan du vælge til og fra som du ønsker! Ønsker du enkelte træningspas eller et længere forløb? Vi sammensætter et program efter dine ønsker og behov – der er ingen begrænsninger.

HUSK : det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv…

PRISER

Priserne er gældende pr. 1. august 2021

Konsultationspakke 2

DKK750
  • 50 min. FoodCoaching 

Kropsanalyse

DKK250/gang
  • Fedtprocent
  • Muskelmasse
  • Visceral fedt
  • og meget mere

Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere.

“Kan på det varmeste anbefale Rindom Kost & Motion. Efter en større kræftoperation, skulle jeg genvinde vægt og kræfter, her har jeg fået vejledning og god hjælp hos Rindom Kost & Motion. Tak for det og tommel op 👍🏻”

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Rindom Kost & Motion. Særligt samtalerne og vejningerne har givet mig viden, input og inspiration, hvilket har været yderst motiverende. Forløbet har været meget fleksibelt og er løbende blevet tilpasset min hverdag. Allans tilgang har været respektfuld, og der er opbygget en tillid, som har styrket forløbet og mit resultat.

“Jeg har haft gode resultater, men selvom resultater kan være gode kan der opstå usikkerhed, og her er Allan et positivt boost! Ikke nok med at han var min konsulent, så er han blevet en god ven. Jeg kan KUN give en highfive i hans retning, og alle der overvejer et forløb hos ham – GO FOR IT! For mig har det ændret utrolig meget, og jeg er stadig ikke færdig!”

Kan varmt anbefale at prøve denne mands kyndige vejledning….
Har været med i outdoor fitness forløbet i foråret 2017, og det har været en stor succes på trods af ømme muskler og lunger på overarbejde…