Løbecoach

Bliv en bedre og sundere løber

Løbecoach – fokus på sund løbeøkonomi

Jeg er passioneret i min sport og brænder for at undervise og udvikle andre i løb. I 2016 blev jeg uddannet Certificeret Løbecoach m. fokus på skadesforebyggende løb og startede derefter konceptet “Run Have Fun” ; det skal være sjovt at løbe. Det handler om, at kunne motivere og skabe et fundament for, hvordan man bedst muligt kan udvikle den enkelte løber. Ikke 2 personer er ens, så der laves ingen ”standardprogrammer” – det bliver skræddersyet til netop dig og din hverdag. SAMMEN realiserer vi din drøm!

Er du den fødte kortdistanceløber eller den stærke dieselmotor?

”At videreudvikle sig som løber behøver nødvendigvis ikke at omhandle fart-fart-fart, men vend den om og tænk teknik-teknik-teknik, så du bliver stærkere og mere udholdende – og hurtigere”.

Vi er klar til at nørde i detaljerne, for at du kan få en bedre løbeøkonomi; et hovedmål er underlagt delmål samt forskellige tests.

Bedste løbeoplevelse

En weekend i maj 2011 var jeg i København og om søndagens var byens gader afspærrede – jeg anede ikke hvorfor. Der var Copenhagen Marathon. Det så fedt ud og folk havde smil på læberne. 42,2 km. i et par løbesko lød vildt, men alligevel ville jeg prøve at træne mig op til et marathon. Jeg anede ikke om jeg kunne eller ej. Næste dag – om mandagen – hoppede jeg i et par løbesko og løb en tur. Det føltes godt og jeg fandt ud af, at jeg havde løbet 6km uden pause. Med en struktureret løbeplan kom jeg i god løbeform og et år efter stod jeg på startlinjen til Copenhagen Marathon 2012.

“At gennemføre mit første marathon var den vildeste oplevelse. 20 graders varme i København med folk i gaderne. Jeg havde en drøm om at komme i mål på 4 timer, men at komme ind i tiden 3:31:12 er stadig uvirkelig for mig. Det gav blod på tanden…” Derudover er det at lære at elske løb, da det har givet mig en fantastisk frihed, smukke naturoplevelser og mental styrke.”

Fordelen ved løb er, at det ikke ”kræver det store”. Det fylder ikke meget mere i sportstasken, når man ikke er hjemme på matriklen. I dag bruger jeg løb til at ”koble fra” og det er stadig en vigtig del af mig og min identitet…

Hvad kan vi gøre for dig ?

Vil du løbe 5 km. på under 20:00 ?

Vil du have en bedre løbeøkonomi ?

Vil du løbe din første 10 km. inden for 16 uger ?

Vil du have et tjek af din løbeteknik ?

Vil du gennemføre et marathon med smil på læben ?

 

Hos Rindom Kost & Motion hjælper vi dig, så du på bedste vis kan nå dine mål. Vi tager udgangspunkt i dig som den enkelte person, hvordan din træningshistorik er samt nuværende form.

 

Vi har hjulpet flere personer med forskellige målsætninger, fx.: 

 • 100 km. ultraløb
 • DECA
 • Triple Ironman
 • Royal Run 10 km.
 • Cooper-test

"Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere."

"Kan på det varmeste anbefale Rindom Kost & Motion. Efter en større kræftoperation, skulle jeg genvinde vægt og kræfter, her har jeg fået vejledning og god hjælp hos Rindom Kost & Motion. Tak for det og tommel op 👍🏻"

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Rindom Kost & Motion. Særligt samtalerne og vejningerne har givet mig viden, input og inspiration, hvilket har været yderst motiverende. Forløbet har været meget fleksibelt og er løbende blevet tilpasset min hverdag. Allans tilgang har været respektfuld, og der er opbygget en tillid, som har styrket forløbet og mit resultat."

"Jeg har haft gode resultater, men selvom resultater kan være gode kan der opstå usikkerhed, og her er Allan et positivt boost! Ikke nok med at han var min konsulent, så er han blevet en god ven. Jeg kan KUN give en highfive i hans retning, og alle der overvejer et forløb hos ham - GO FOR IT! For mig har det ændret utrolig meget, og jeg er stadig ikke færdig!"

"Kan varmt anbefale at prøve denne mands kyndige vejledning....
Har været med i outdoor fitness forløbet i foråret 2017, og det har været en stor succes på trods af ømme muskler og lunger på overarbejde..."

PRISER

Løbetræningerne har en varighed af 45-55 min.
 

Løbepakke 2

DKK3.500
 • Løbeprogram
 • 5 x løbetræning
 • Certificeret løbecoach

Løbepakke 3

DKK3.100
 • Løbeprogram
 • 2 x løbetræning
 • Certificeret løbecoach

Løbepakke 4

DKK1.800
 • Løbeprogram
 • Ex. løbetræning
 • Certificeret løbecoach

Løbepakke 5

DKK750/gang
 • Løbetræning
 • Certificeret løbecoach
 • Ex. løbeprogram