Personlig Træning

110% DIG i fokus med DINE mål for øje

Personlig Træning – unik og i lukkede og ugenerte lokaler

Det anbefales, at børn er fysisk aktive minimum 60 min. dagligt og 30 min. er gældende for voksne, men holder vi det egentligt? Dette er Sundhedsstyrelsens anbefalinger, for at vi bedst muligt holder os fit for fight. Hensigten med disse anbefalinger, er at nå ind til de inaktive og der findes mange risikofaktorer og følgesygdomme ved inaktivitet, fx. forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol tal samt overvægt og diabetes.

Vi skal passe på os selv! Vi vil gerne nå en hel masse, både med henblik på det arbejdsmæssige, det familiære samt leve sundt. Vi skal huske, at døgnet kun har 24 timer og vi skal huske at slappe af og give os tid til os selv.

Motion er vigtigt for din sundhed og dit helbred. Det gavner alle at motionere og mange bruger det til at “koble fra” i den travle hverdag vi har.

De 2 former for træning

Man kan træne på to måder; styrketræne og konditionstræne. Begge træningsformer vil der blive taget højde for, når vi har Personlig Træning samt i dit personlig tilrettelagte træningsprogram. Træning og vægttab har selvfølgelig en sammenhæng og vægtmæssigt vil du med en sund kost og lidt træning hurtigere nå dit mål og få det bedre fysisk.

Rindom Kost & Motion går ind og laver træningsprogrammer, der passer ind i din hverdag. Man skal huske, at det skal være sjovt at motionere, så derfor bliver der sat fokus på dig, dine ønsker og forventninger.

Personlig Træning med Rindom Kost & Motion foregår på vores base i Boxen i Ikast i lukkede og ugenerte lokaler og er med fokus på styrke- og konditionstræning. Personlig Træning kan foregå andetsteds mod tillæg!

SAMMEN når dine mål

…og vi lægger vi en plan for, hvordan du kan nå dine mål. Vi tilpasser træningen præcis efter dine behov, og din dagligdag. Vær realist og se kortvarigt fremad – det store og overordnede mål skal der kæmpes for.

…og derfor er det vigtigt for os, at du er åben og ærlig og fortæller, hvis ex. ugens træning ikke er gået som planmæssigt. Vores fællestræninger skal være effektive og du skal kunne tage noget brugbart med hjem hver gang.

SAMMEN er vi stærkere

…og vi er ikke tilfreds før du er! Det er et fælles projekt og vi lægger begge tid, energi og kræfter i at dette skal fuldføres med et tilfredsstillende resultat.

…og træningen skal være SJOV! Måske skal træningsprogrammet progressiveres eller regredieres, så der er SMIL på læben hver gang vi mødes.

Er du klar til at lave en forandring, der er livsvarig?

Rindom Kost & Motion sætter DIG i fokus og dine ønsker prioriteres øverst.

Vi er først tilfredse, når du er!

Hos Rindom Kost & Motion kan du vælge til og fra som du ønsker! Ønsker du enkelte træningspas eller et længere forløb? Vi sammensætter et program efter dine ønsker og behov – der er ingen begrænsninger.

HUSK : det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv…

 

Allan Rindom har en unik evne til at få mig til at yde mit bedste – og lidt mere til. Han gør enhver træning spændende, for samtidig med at der er genkendelse, sker der også noget nyt hver gang.
Allan giver ikke op, og han accepterer ikke et nej, hvis han ved, at du kan yde mere. Så går du efter resultater, er Allan Rindom det bedste valg!

Mandlig klient, 47 år

Er du nysgerrig på Personlig Træning?

Hør Katrine fortælle sin historie om det at få Personlig Træning, motivationen hertil, det økonomiske aspekt samt hvordan dagligdagen er blevet nemmere.

Hør Morten fortælle sin historie om det at få Personlig Træning, motivationen hertil, hvordan skavankerne bliver mindre samt hvad han har opnået.

PRISER

Priserne er gældende pr. 1. august 2023

Træningspakke 2

DKK16.800
  • 24 x personlig træning (2 gange ugentligt)
  • Ugentlige kropsanalyser
  • Personligt træningsprogram til egen træning i Boxen
  • EHFA Certificeret Personlig Træner

Træningspakke 3

DKK8.800
  • 12 x personlig træning (1 gang ugentligt)
  • Ugentlige kropsanalyser
  • Personligt træningsprogram til egen træning i Boxen
  • EHFA Certificeret Personlig Træner

Træningspakke 4

DKK850
  • 1 x Personlig Træning
  • EHFA Certificeret personlig træner

Priserne er ex. et obligatorisk medlemskab til Boxen hos Rindom Kost & Motion.

Find priserne her.