Personlig Træning

110% DIG i fokus med DINE mål for øje

Det anbefales, at børn er fysisk aktive minimum 60 min. dagligt og 30 min. er gældende for voksne…

…men holder vi egentligt det? Det er Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at vi bedst muligt holder os fit for fight. Hensigten med disse anbefalinger er at nå ind til de inaktive og der findes mange risikofaktorer og følgesygdomme ved inaktivitet, f.eks. forhøjet blodtryk, forhøjet kolesteroltal samt overvægt.

Vi skal passe på os selv. Vi vil gerne nå en hel masse, både med henblik på det arbejdsmæssige, det familiære samt leve sundt. Vi skal huske, at døgnet kun har 24 timer og vi skal huske at slappe af og give os tid til os selv.

Motion er vigtigt for din sundhed og dit helbred. Det gavner alle at motionere og mange bruger det til at “koble fra” den travle hverdag vi har.

De 2 former for træning

Man kan træne på to måder; styrketræne og konditionstræne. Begge træningsformer vil der blive taget højde for, når der skal laves et træningsprogram, der passer netop dig. Træning og vægttab har selvfølgelig en sammenhæng og vægtmæssigt vil du med en sund kost og lidt træning hurtigere nå dit mål og få det bedre fysisk.

Rindom Kost & Motion går ind og laver et træningsprogram, der passer ind i din hverdag. Man skal huske, at det skal være sjovt at motionere, så derfor bliver der sat fokus på dig, dine ønsker og forventninger.

Personlig Træning med Rindom Kost & Motion foregår på vores base i Ikast og er med fokus på styrke- og udholdenhedstræning. Træningerne kan foregå andetsteds mod tillæg!

SAMMEN når dine mål

…og vi lægger vi en plan for, hvordan du kan nå dine mål. Vi tilpasser træningen præcis efter dine behov, og din dagligdag. Vær realist og se kortvarigt fremad – det store og overordnede mål skal der kæmpes for.

…og derfor er det vigtigt for mig, at du er åben og ærlig og fortæller mig, hvis ex. ugens træning ikke er gået som planmæssigt. Vores fællestræninger skal være effektive og du skal kunne tage noget brugbart med hjem hver gang.

SAMMEN er vi stærkere

…og vi er ikke tilfreds før du er! Det er et fælles projekt og vi lægger begge tid, energi og kræfter i at dette skal fuldføres med et tilfredsstillende resultat.

…og træningen skal være SJOV! Måske skal træningsprogrammet progressiveres eller regredieres, så der er SMIL på læben hver gang vi mødes.

Er du klar til at lave en forandring, der er livsvarig?

Rindom Kost & Motion sætter DIG i fokus og dine ønsker prioriteres øverst.

Vi er først tilfredse, når du er!

Hos Rindom Kost & Motion kan du vælge til og fra som du ønsker! Ønsker du enkelte træningspas eller et længere forløb? Vi sammensætter et program efter dine ønsker og behov – der er ingen begrænsninger.

HUSK : det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv…

 

"Til jer der overvejer et forløb hos Allan vil jeg bare sige – GØR DET! Der er ingen tvivl om at Allan vil hjælpe jer igennem forløb, som er 100 % skræddersyet og gøre sit bedste for at I kan opnå de resultater i gerne vil. I vil opleve at komme ud på den anden side både stærkere, klogere og tyndere."

"Kan på det varmeste anbefale Rindom Kost & Motion. Efter en større kræftoperation, skulle jeg genvinde vægt og kræfter, her har jeg fået vejledning og god hjælp hos Rindom Kost & Motion. Tak for det og tommel op 👍🏻"

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Rindom Kost & Motion. Særligt samtalerne og vejningerne har givet mig viden, input og inspiration, hvilket har været yderst motiverende. Forløbet har været meget fleksibelt og er løbende blevet tilpasset min hverdag. Allans tilgang har været respektfuld, og der er opbygget en tillid, som har styrket forløbet og mit resultat."

"Jeg har haft gode resultater, men selvom resultater kan være gode kan der opstå usikkerhed, og her er Allan et positivt boost! Ikke nok med at han var min konsulent, så er han blevet en god ven. Jeg kan KUN give en highfive i hans retning, og alle der overvejer et forløb hos ham - GO FOR IT! For mig har det ændret utrolig meget, og jeg er stadig ikke færdig!"

"Kan varmt anbefale at prøve denne mands kyndige vejledning....
Har været med i outdoor fitness forløbet i foråret 2017, og det har været en stor succes på trods af ømme muskler og lunger på overarbejde..."

Hør Katrine fortælle sin historie om det at få Personlig Træning, motivationen hertil, det økonomiske aspekt samt hvordan dagligdagen er blevet nemmere.

Hør Morten fortælle sin historie om det at få Personlig Træning, motivationen hertil, hvordan skavankerne bliver mindre samt hvad han har opnået.

PRISER

Priserne er gældende pr. 1. august 2022

Træningspakke 2

DKK16.200
  • 24 x personlig træning (2 gange ugentligt)
  • Ugentlige kropsanalyser
  • Personligt træningsprogram til egen træning i Boxen
  • EHFA Certificeret Personlig Træner

Træningspakke 3

DKK8.500
  • 12 x personlig træning (1 gang ugentligt)
  • Ugentlige kropsanalyser
  • Personligt træningsprogram til egen træning i Boxen
  • EHFA Certificeret Personlig Træner

Træningspakke 4

DKK850
  • 1 x Personlig Træning
  • EHFA Certificeret personlig træner

Priserne er ex. et obligatorisk medlemskab til Boxen hos Rindom Kost & Motion.

Find priserne her.