Om Rindom

Læs mere om, hvem der står bag Rindom Kost & Motion

Hvem er jeg?

I de tidlige teenageår gik jeg på et lukket motionshold i det lokale motionscenter, hvor der blev sat fokus på børn og overvægt. Dette fandt jeg meget spændende og vi var alle sammen ens – ingen var mere end andre.

Diverse sportsskader gjorde desværre, at jeg som 17-årig måtte opgive den daglige fysiske aktivitet. Desværre kom det til udtryk på min krop, da jeg hurtigt tog på i vægt og havde ondt af mig selv, fordi jeg ikke kunne det jeg gerne ville og begyndte dermed at trøstespise. DETTE ER NOK DEN VÆRSTE COMBI DER FINDES ; inaktivitet og at trøstespise!

Efter knap tre år indså jeg, at der måtte gøres noget. Jeg var slet ikke tilfreds med, hvordan jeg så ud, men det var svært at indse, når man var lidt nede i et hul. Mit selvværd var ikke det samme som tidligere og det føltes, at tøjet blev mindre og mindre ved at hænge i skabet. Jeg skar kraftigt ned på mine måltider og dets størrelser og fik motion ind i hverdagen igen. Fire dage om ugen i tre måneder konditionstrænede jeg og jeg kunne mærke, at det var det rigtige for min krop. Jeg fik opbygget en grundkondi og begyndte at køre Indoor Cycling, hvilket er en fremragende motionsform til folk, der gerne vil tabe sig.

Jeg blev rigtig bidt af det og det var en fed følelse at give den fuld gas i en time og så være helt tappet for energi bagefter – nu bare på den gode måde, frem for at være inaktiv. Det har været en hård, sej og lang vej, der langt fra altid har været lige sjov …

 

Derfor kan jeg hjælpe dig

I dag er jeg glad for, at jeg gav den en skalle og har den rigtige “kampvægt”. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan jeg har kunnet undvære motionen.

I dag er det dejligt (og ingen belastning) at motionere. Jeg har fået min livsglæde igen og vil gerne bevise for omverdenen, at den gamle Allan Rindom er helt væk og ham i dag kan ses i en ny og forbedret udgave. Jeg har nu løbet flere marathons, kørt flere 24 timers Indoor Cycling non-stop, gennemført en Ironman distance i triathlon samt flere andre distancer, så det kan sagtens lade sig gøre at komme i form og leve sundt og få livsglæden igen. At dyrke triathlon er idag et frirum for mig – jeg kobler fra og nyder at træne. At køre Indoor Cycling har givet mig meget og hjulpet mig af med en masse kilo. Jeg har nu i knap 10 år kørt som instruktør i Indoor Cycling i flere lokale motionscentre samt været på podiet til flere af de store Indoor Cycling events rundt om i landet. At sidde på instruktørcyklen til en Indoor Cycling time er helt fantastisk, for instruktørens power smitter positivt af på deltagerne i salen. Jeg har hjulpet andre børn og unge som underviser på et lukket hold for overvægtige og inaktive børn – lige som jeg selv gik på i mine teenageår. Jeg elsker at være “på” og motivere folk og hjælpe dem på rette vej.

Alt det jeg har været igennem, vil jeg gerne fortælle videre og lære fra mig. Jeg vil fremvise, hvordan jeg fik gejsten til et sundere liv. En sund livsstil kommer via kost og motion … Derfor skabte jeg Rindom Kost & Motion tilbage i sommeren 2012 og Sundhedshuset åbnede i efteråret 2018 på Odinsgade i Ikast.

Siden da er det gået stærkt. Jeg gik ind som Kostvejleder og Personlig Træner med øje for at hjælpe andre til IKKE at ende i mit sted. Folk har tog det til sig – og de lavede resultater, der var vedvarende. Jeg var med til at forme dem og skabe deres livsstilsændring. Mund-til-mund er den bedste markedsføring og “pludselig” stod folk i kø for at få fingrene i “mit produkt” og søgte om hjælp, rådgivning og vejledning. Derfor gik jeg i tænkeboks; hvis jeg skal kunne hjælpe flere, må jeg udvide og have personale, eller jeg måtte “geare ned” og lade kø være kø.

Jeg valgte en yderligere udvidelse – og derfor holder vi idag til på Navervej i Ikast. At gå fra 100 kvm. og ét PT lokale til knap 1.100 kvm. med to PT lokaler, én holdsal samt BigBox, hvor man kan være almindelig fitnessmedlem er en stor mundfuld, men jeg fortryder det ikke …