Boxen

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv
Boxen er vores nye domicil i Ikast

Idéen har været der længe, men vi skulle være helt sikre på ”vores produkt”. Vi vil gerne arbejde med hver enkelte person i det bedste miljø – du skal føle dig respekteret og værdsat. Hver enkelte klient, der kommer i Boxen er unik og fortjener det bedste. Derfor arbejder vi med en-til-en, hvilket vil sige, at der kun er én PT-klient i Boxene ad gangen (Box no. 1 & 2 er forbeholdt Personlig Træning). 

Et eksempel er vores BootCamps, hvor vi prioriterer at komme rundt og rette til og hjælpe Jer bedst muligt. Derudover tilbyder vi Personlig Træning i lukkede lokaler, hvilket betyder, at der ikke vil være andre til stede – se dét er Personlig Træning! Det handler om tryghed og nærvær og ingen udefrakommende forstyrrende elementer – dét er unikt ved os.

Vi slog dørene op i september 2018 og folk har taget det til sig. At komme et sted, hvor man føler sig unik og ikke blot ”én i mængden”. Der er ingen standardløsninger eller standardprogrammer og vi nørder gerne lidt ekstra, for at give dig den bedste oplevelse. Der tages individuelle forbehold, så du får det bedste skræddersyede forløb hos os.

I august 2021 flyttede vi i større lokaler i Ikast, for at kunne hjælpe endnu flere og omfavne bredere samt åbne et fitnesscenter “BigBox”, vi har et bredt udvalg af udstyr – dog stadig med Funktionel Træning som fokuspunkt.

Vores kompetente personale står klar til at gå dét ekstra skridt for netop dig – og vi glæder os til hjælpe dig.

 

Ydelser

Boxen drives af Rindom Kost & Motion.

Vi holder til på Navervej i Ikast i hyggelige og rustikke omgivelser og netop nu tilbyder vi følgende: