Boxen

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv
Boxen er vores nye domicil i Ikast

Idéen har været der længe, men vi skulle være helt sikre på ”vores produkt”. Vi vil gerne arbejde med hver enkelte person i det bedste miljø – du skal føle dig respekteret og værdsat. Hver enkelte klient, der kommer i Sundhedshuset er unik og fortjener det bedste. Derfor arbejder vi med en-til-en, hvilket vil sige, at der kun er én klient i Sundhedshuset ad gangen.

Vi slog dørene op i september 2018 og folk har taget det til sig. At komme et sted, hvor man føler sig unik og ikke blot ”én i mængden”. Der er ingen standardløsninger eller standardprogrammer og vi nørder gerne lidt ekstra, for at give dig den bedste oplevelse. Der tages individuelle forbehold, så du får det bedste skræddersyede forløb hos os.

Et eksempel er vores Holdtræning, hvor vi kører med 8 deltagere, da vi prioriterer, at komme rundt og rette til og hjælpe Jer bedst muligt. Vi tilbyder Personlig Træning i eget lukkede center, hvilket betyder, at der ikke vil være andre i centret – se dét er Personlig Træning! Det handler om tryghed og nærvær og ingen udefrakommende forstyrrende elementer – dét er unikt ved os.

Ydelser

Boxen drives af Rindom Kost & Motion.

Vi holder til på Navervej i Ikast i hyggelige og rustikke omgivelser og netop nu tilbyder vi følgende: